EMRI – Arrestohet drejtori i komanduar i butgut të Reçit, Gjykata e Shkodrës mori vendimin…

Arrestohet drejtori i komanduar në Burgun Reç-Shkodër, Ervis Zika.

Mësohet se Zika është arrestuar nga Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm të Burgjeve me urdhër të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Shkodër.


Është e paqartë se për çfarë akuzohet Zika, i cili është vënë në pranga në zbatim të vendimit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër me Nr.262 datë 25.04.2022, e cila ka vendosur caktimin e masës së sigurimit personal “Arrest me burg” dhe “Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik” parashikuar nga neni 238 dhe 240/a të K.Pr. Penale, ndaj Zikës.