DOKUMENTI/ Socialistët e Vau- Dejësit zgjedhin delegatët e tyre për Kongresin e PSSH- së…(emrat)

Ditën e sotme edhe socialistët e Vau- Dejësit kanë votuar për të zgjedhur delegatët që do ti përfaqësojnë në Kongresin e PSSH-së. Votimi është zhvilluar nga ora 08.00 deri në 16.00 në selinë e PS-së në Bushat. Pas mbylljes së votimit dhe numërimit të votave, janë shpallur zyrtarisht edhe emrat e delegatëve të cilët janë:

Mirela Lala, Samela Zagani, Petrit Behari, Besmir Kapaj, Gjergj Dodaj, Zyhdi Kapedanja  dhe Elvis Preci.