EMRAT – Lihetë i lirë njëri nga dy të ndaluarit, Gjykata e Posaçme i konsideron të implikuar në shitblerje votash në Shkodër

Gjykata e Posaçme ka vlerësuar masën e sigurisë për dy trafikantët Agustin Selimi dhe Pëllumb Lekaj duke caktuar për ta masën e arrestit shtëpiak për akuzën e korrupsionit në zgjedhje.

Me këtë vendim, Gjykata e Posaçme liron Agustin Selimin, pasi e njëjta masë është dhënë edhe nga Gjykata e Tiranës ndërsa Pëllumb Lekaj do vazhdoj të hetohet në “Arrest në burg”.


Hetimet nxorën në përgjime edhe fakti se këta persona kanë qenë të implikuar edhe në shitblerjen e votave, kryesisht në Shkodër.