EMRAT – Kush janë të votuarit e Qarkut të Shkodrës si pjesë e Këshillit Kombëtar të PD- së…

Partia Demokratike ka shpallur listën e fituesve të votuar për antarë të Këshillit Kombëtar të votuar nga mbi 5000 delegatët e Kuvendit Kombëtar të mbajtur dje në në Tiranë. Mes fituesve, janë edhe përfaqësues të degëve të PD- së në Qarkun e Shkodrës, mes të cilëve bien në sy emrat e mëposhtëm:

Aldo Gega, kandidet për deputet

Arben Gjuraj, kandidat për deputet

Ardit Qylybyli, zëvendëskryetar Bashkia Shkodër

Arvit Bushati, kryetar i FRPD Shkodër

Bardh Spahia, kandidat për deputet

Benardeta Syku, nënkryetare e FRPD

Gjeto Duka, kryetar i Grupseksionit Kelmend

Helga Sallaku, kandidate per deputete

KLIKONI LINKUN PËR TË LEXUAR LISTËN E PLOTË TË FITUESVE

Imeldi Sokoli, kandidat për deputet

Irena Shestani, nënkryetare e PD Shkodër

Lodovik Hasani, kandidat për deputet

Lorenc Luka, ish- deputet

Ramiz Çobaj, ish- kryetar i PD Shkodër

Romeo Gurakuqi, ish- deputet

Numri i përfaqësuesve të Qarkut Shkodër në Këshillin Kombëtar është më i lartë për shkak të përfshirjes për shkak të funksionit dhe që sipas Statutit të PD- së nuk i nënshtrohet votimit. /ShkodraWeb/