EMRAT – Katër zëvendëskryeministra dhe 15 ministra, prezantohet përbërja e qeverisë Hoti në Kosovë…

I nominuari për kryeministër nga LDK, Avdullah Hoti, ka preznatuar kabinetin qeveritar që do ta udhëheq ai. Kjo qeveri ka 4 zëvendëskryeministra, secilës parti të koalicionit do t’i takojë nga një zëvendëskryeministër.

4 zëvendëskryeministrat:


Besnik Tahiringa – AAK

Driton Selmanaj – LDK

Goran Rakiq – Lista Serbe

Albulena Balaj-Halimaj – NISMA

Ministrat:

Hykmete Bajrami – ministre e Financave

Besjan Mustafa – ministër i Buqjësisë

Vlora Dumoshi – ministre e Kulturës

Anton Quni – ministër i Mbrojtjes

Arban Abrashi – ministër i Infrastrukturës

Agim Veliu – ministër i Brendshëm

Armend Zemaj – ministër i Shëndetësisë

Selim Selimi – ministër i Drejtësisë

Blerim Kuqi – ministër i Ambientit

Meliza Haradinaj – ministre e Jashtme

Ramë Likja – ministër i Arsimit

Skender Reçica – ministër i Punës

Vesel Krasniqi – ministër i Tregtisë

Dalibor Jevtiq – ministër i Kthimit

Enis Kervan- ministër i Zhvillimit Rajonal

 ABCOM ║ VODAFONE