EMRAT – Hidhet në Presidencë shorti për antarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, ja kush u zgjodh…

Anëtari i Gjykatës së Lartë, Ervin Pupe, është zgjedhur sot Kryetari i këshillit të Lartë të Emërimeve në Drejtësi. Nga shorti me gogla i hedhur sot në Presidencë, emri i Ervin Pupes ka dal fituesi, ndërkohë që nga Gjykata e Lartë, emri i gjyqtarit Ilir Panda ka dalë i dyti dhe do të jetë anëtari zëvëndësues në KED.


Shorti me gogla ka nxjerrë dy emrat e anëtarëve që do përfaqësojnë Gjykatën Kushtetuese në Këshillin e Emërimeve në Drejtësi.

Emri i parë që doli nga shorti është ai i Marsida Xhaferrallarit, ndërkohë që anëtarja tjetër është Elsa Toska. Si anëtare zëvendësuese ka dal nga shorti me gogla, emri i Fjona Papajorgjit, ndërkohë që ka ngelur jashtë këtij shorti, kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Vitore Tusha.

NGA GJYKATA KUSHTETUESE

MarSida Xhaferllari zgjidhet anëtare e parë e KED

ShkodraWeb Channel

Elsa Toska zgjidhet anëtarja e dytë e KED

Fjona Papajorgji, anëtare zëvendësuse në KED

Mbështet ShkodraWeb Media

NGA GJYKATA E LARTE

Ervin Pupe zgjidhet anëtar i KED

Ilir Panda zgjidhet anëtar zëvendësues i KED

NGA PROKURORIA E PËRGJITHSHME

Adnand Xholi zgjidhet anëtar i KED

Kujtim Luli zgjidhet anëtar zëvendësues i KED

ShkodraWeb Channel