EMRAT – Cilët janë propozimet e Berishës për nënkryetarët, sekretarin e përgjithshëm dhe sekretarët që voton Këshilli Kombëtar i PD

Mësohet emrat e propozuar si kandidatë për Sekretariatet e reja në Kryesinë e PD, thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha. Janë zbuluar emrat e kandidatëve që garojnë për Sekretariatet, nga pushteti vendor, çështjet elektorale dhe ai për transparencën dhe luftën kundër korrupsionit.

Emrat e propozuar do të votohen në Këshilli Kombëtar i PD që do mblidhet në orën 17:00 dhe procesi i numërimit të votave do të jetë i hapur.


Organizata partnere

Ilirjana Kuçana
Megi Balliu

Sekretariati për transparencën dhe luftën kundër korrupsionit

Ledina Mandia
Andia Pustnia

Sekretariati për të drejtat e njeriut

Elda Hoti

Bislim Ahmetaj

Sekretariti për organizimin

Ervin Minarolli

Aurel Bylykbashki

Sekretariati për integrimin

Edmond Spaho

Lediana Fratari

Sekretariati për marrëdhëniet me publikun

Jola Hysaj

Sara Bodo

Sekretariati për të përndjekurit

Indrit Hoxha

Bedri Blloshmi

Sekretariati për diasporën dhe organizatat e partisë jashtë Shqipërisë

Tritan Shehu

Lorenc Luka

Sekretariati për pushtetin vendor

Ylli Asllani

Dasho Aliko

Sekretariati për Çështjet Elektorale

Ivi Kaso

Çlirim Gjata

Gjykatësi i Partisë

Endira Bushati

Adriana Kalaja

Nrëkohë për nënkryetarët, për dy vende u propozuan Agron Shehaj, Belind Këlliçi, Oerd Bylykbashi dhe Luciano Boçi. Kurse për Sekretar të Përgjithshëm, Flamur Nokaj dhe Arben Ristani.