EMRAT – Asambleja e PS- së zgjedh 6 antarët burra të Kryesisë së re, fiton edhe Ditmir Bushati e Ilir Beqaj si ish- deputetë

Asambleja e Partisë Socialiste ka votuar dhe ka zgjedhur 6 burrat anëtarë të Kryesisë së PS, nga 10 kandidatë. Jashtë garës kanë mbetur Fatmir Xhafaj, Pjerin Ndreu, Ervin Demo, Eduard Shalsi.

Antarët e zgjedhur


Pandeli Majko
Erion Braçe
Ditmir Bushati
Ilir Beqja
Arben Pëllumbi
Armando Subashi