NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

EMRAT/ “Apeli” i Shkodrës liron pesë personat e dyshuar si të përfshirë në incidentet në shkollës “Shejnaze Juka”…

“Apeli” i Shkodrës ka dhënë masën e sigurisë për të arrestuarit, të cilët mrën pjesë në incidentet e shkollës “Shejnaze Juka” të qytetit verior. Raportohet se Gjykata e Apelit ka lënë në “detyrim paraqitjeje” të gjithë të arrestuarit. Kështu, “detyrim paraqitjeje” është dhënë për Adi Garucin, Orlando Thepin, Gentian Bytyçin dhe Alfred Nikollin. Ndërkaq, Çesk Toma është lënë pa masë sigurie dhe ndalimi është konsideruar i paligjshëm.

Të gjithë personat e lartpërmendur dyshohet se kanë marrë pjesë në zjarrëvënien në një magazinë të shkollës “Shejnaze Juka”.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!