Elizabeth II uron Meten per zgjedhjen si president i Shqiperise

Mbreteresha e Anglise, Elizabeth II i ka derguar nje mesazh urimi Ilir Metes me rastin e inaugurimit si president i Shqiperise. Ne tekstin e urimit shkruhet: “Dëshiroj t’ju uroj me rastin e përurimit Tuaj si President i Republikës së Shqipërisë! Unë dhe Qeveria ime presim të vazhdojmë bashkëpunimin tonë të ngushtë dhe të fuqizojmë më tej marrëdhëniet mes dy vendeve tona. Ju përcjell Ju dhe popullit të Republikës së Shqipërisë urimet e mia më të mira për të ardhmen”.