Ekzekutimi i Endri Mustafës në Shkodër, gjykata jep dënimin për të miturin Malja…

Gjykata e Shkodrës dënon me 10 vite burg 17-vjeçarin Ergys Malja, për vrasjen e Endri Mustafës.

Krimi i rëndë ndodhi më 17 maj 2021. Ergys Malja u gjykua për akuzën e ‘Vrasjes me paramendim, kryer në bashkëpunim’.


Per Maljan prokuroria kërkoi 12 vite burgim për shkak të moshës së tij të mitur.

Sot gjykata vendosi deklarimin fajtor dhe dënimin me 10 vite burgim.