“Edi Rama mos përfito në kurriz të shqiptarëve…”, PD reagon pas mbledhjes së “Rindërtimit” me deputeten Ulqinaku

Pas mbledhjes së Komitetit Kombëtar të Rindërtimit ku morën pjesë zyrtarë të qeverisë, gazetarë, anëtarë të organizatave Humanitare, nga Akademia e Shkencave, Universitetet, sipërmarrës, bankier, inxhinierë, arkitektë dhe urbanistë ka reaguar Partia Demokratike. E përfaqësuar nga ish-deputetja Izmira Ulqinaku, PD ka një arsyetim për tri pikat kryesore të diskutimit në këtë tryezë.

Ish-deputetja demokrate shkruan se Rama po mundohet të zvogëlojë numrin e familjeve që përfitojnë rindërtimin e banesave sepse fondet që po vijnë nga shtetet e huaja kërkon t’i vjedhë për vete.


Postimi i Ulqinakut:

3 çështjet që u diskutuan sot, në tavolinën e Ramës:

– Fondet duhen bërë bashkë në një thes dhe t’i menaxhojë Arben Ahmetaj! (Jo më kot e ka zgjedh)

– Burg për arkitektët që do të projektojnë gabim në të ardhmen! (Nuk e di i pashkolluari, që materialet e ndërtimit që lejon të hyjnë në vendin tonë janë cilësia më e dobët dhe zbatimi i projekteve nga firmat e ndërtimit të Gjushit me shokë, lenë shumë për të dëshiruar)

– Cilat kategori nuk do të përfitojnë shtëpi të re! (Nuk ia nxë goja të qetësojë shqiptarët e dëmtuar nga termeti, që duhet patjetër t’jua ndërtojë Qeveria banesat, por mundohet të zvogëlojë pambarimisht numrin e familjeve që përfitojnë, sepse fondet që po vijnë nga shtetet e huaja kërkon t’i vjedhë për vete, ashtu siç ka bërë me taksat e shqiptarëve)

Është koha të bëhemi bashkë e t’i themi ndal!

Edi Rama mos përfito në kurriz të shqiptarëve!

Mos përfito nga fatkeqsia e tragjedia që ndodhi! Për familjet e dëmtuara kanë ardh aq fonde sa për t’i ndërtuar banesa brenda standarteve. Mos u mundo të sajosh mbledhje, sa për tu hedh hi syve shqiptarëve, e pastaj tua vjedhesh paratë e destinuara për to!

Meqë arkën e shtetit për fatkeqsitë natyrore e ke bosh, mos u përziej në menaxhimin e fondeve të donatorëve.

 ABCOM ║ VODAFONE