E zhytur në borxh ndaj shtetit- 3 vjet pa paguar taksa, artisja e njohur shpejt para drejtësisë për 15 mln euro…

Shakira është një nga artistet e famshme në të gjithë botën për këngët e saj ritmike. Por së fundmi këngëtarja e njohur po futet në telashe të mëdha me shtetin spanjoll. Pritet që shteti spanjoll ta akuzojë formalisht Shakirën pasi nuk ka paguar taksat për 3 vite.

“El Pais” shkruan se borxhi i Shakirës ka arritur deri në 15 milionë euro dhe pritet të dalë para gjykatës që të vetëmbrohet.