NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

E VECANTE/ Ballist Morina ne burg ne Kroaci merr lajmin e mire per Flamurin e tij

Ballist Morina qëndron i burgosur prej afro tremuajsh në Dubrovnik të Kroacisë në pritje të një urdhërim ekstradimi në Serbi. Por, teksa ai e ka apeluar ekstradimin, një lajm i gëzueshëm ka mbërritur në jetën e tij, shkruan “Opinion.al”.

Ballist Morina është bërë baba i një djali që i vunë emrin Flamur, në respekt të gjestit të babait të tij gjatë ndeshjes Shqipëri-Serbi, ku ngriti dronin me banerin Autochtonus. Sipas familjarëve, djali gëzon shëndet dhe lajmi i ka shkuar së pari Ballistit në qeli.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!