E RËNDË – Zgjedh Urën e Ali Pashait për ti dhënë fund jetës, hidhet nga 40 metër lartësi…(emri)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjirokastër mëngjesin e sotëm. Një burrë është hedhur nga “Ura e Ali Pashait” në lagjen Dunavat, Gjirokastër. Mësohet se ai është identifikuar si, Servet Koçiu, rreth 70 vjeç, dhe sipas policisë është hedhur nga 40 metra lartësi.

Burri ka ndërruar jetë menjëherë. Ende nuk dihen shkaqet e kësaj ngjarje të rëndë.


 ABCOM ║ VODAFONE