NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

E pabesueshme, Eranda Libohova ndryshon mendje, do te martohet….

Jeta e personazheve të njohura, si Eranda Libohova, ka tërhequr gjithnjë vëmendjen e publikut dhe jo vetëm. E meqë jemi tek Eranda, ajo ishte e ftuar në emisionin “Thumb” të Aulonës dhe Fatmës, ku ka folur edhe për jetën private. Ajo u pyet se mos vallë formula e “ëmbëlsisë” së përjetshme është heqja dorë nga martesa, ama përgjigjja e saj na ka surprizuar.“Nuk është kjo një zgjedhje e imja, por kohët e fundit ma kanë tërhequr hundën nja 2 nuse, kështu që së shpejti shpresoj të martohem”, – tregon Eranda. Mos vallë kemi një dasmë në horizont? Përgjigjen e mësoni në linkun e mëposhtëm! /Blitz.al/

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!