Dyfishohen telefonatat dhe videot në WhatsApp, Mark Zuckerberg garanton sherbimin për njerëzit që kanë nevojë

Telefonatat dhe videot në WhatsApp janë dyfishuar, përtej pikut tradicional vjetor të natës së Vitit të Ri. “Për momentin situata nuk është jashtë kontrollit por me të vërtetë duhet të sigurohemi që të kemi një infrastrukturë për këtë situatë”, theksoi themeluesi Mark Zuckerberg.


“Ne do të sigurojmë nivelin e shërbimit për njerëzit që kanë nevojë në një kohë si kjo”, theksoi Mark Zuckerberg në një video-konferencë në lidhje me shërbimet e mbingarkesës pas epidemisë së korona virusit.

ShkodraWeb Channel