LAJMI I FUNDIT/ Dyfishimi i çmimeve për shërbimet dentare, Urdhri i Stomatologut merr vendimin…

Urdhri i Stomatologut ka vendosur sot të anulloje vendimin e tij, për të dyfishuar çmimet për 13 shërbimet kryesore dentare. Pas hetimit të nisur nga Autoriteti i Konkurrencës dhe qëndrimin kundër këtij vendimi nga Ministria e Shëndetësisë, sot Asambleja Kombëtare e Urdhrit të Stomatologut, vendosi të anuloje listën e çmimeve dysheme për shërbimet dentare.


Në vendimin e firmosur nga Presidenti i Urdhrit të Stomatologut, Nikollë Deda, thuhet se vendimi i anulimit është votuar me 34 vota pro dhe asnjë kundër. “Anullimi i vendimit të Asamblesë Kombëtar të Urdhrit të Stomatologut të Shqipërisë, datë 14.12.2018 për “miratimin e listës së çmimeve dysheme në shërbimet stomatologjike”.

Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!