DOKUMENTI – Zyrtare, vendoset data për zgjedhjet në FSHF, në garë Armand Duka dhe Dritan Shakohoxha

Gara për “ekipin” që do të drejtoj futbollin shqiptar për katër vitet e ardhshme është futur në pjesën e “nxehtë”, është periudhë fushate.

Komiteti Ekzekutiv në Federatën Shqiptare të Futbollit ka vendosur së fundmi edhe datën zyrtare kur do të zhvillohet Asambleja e Përgjithshme Zgjedhore.


Më 2 mars, në ambient e FSHF-ës, do të mbahen zgjedhjet për presidentin e ri të FSHF-ës dhe për anëtaret e ri të Komitetit Ekzekutiv. Në garën për president pritet të jenë Armand Duka dhe Dritan Shakohoxha.

Ndërkohë, situata aktuale dhe deri në ditën e Asamblesë, pritet mjaft e nxehtë për manipulime të zgjedhjeve në shoqatat rajonale të FSHF- së por edhe të delegatëve me të drejtë vote.