DOKUMENTI – “Ylli Ndroqi është edhe alias Xhemal Pasmaçiu….”, SPAK i bllokon pasuritë manjatit të medias…

SPAK i ka kërkuar Gjykatës së Posaçme GJKKO sékúèstrimin e pasurive të Ylli Ndroqit, president i grupit mediatik Yldon Media, që përfshin dy televizione kombëtare, RTV Ora dhe Ora News.


Prokuroria e Posaçme SPAK ka regjistruar procedimin pasuror nr.10, datë 21.07.2020, në ngarkim të shtetasit Ylli Ndroqi (alias Xhemail Pasmaçiu), lindur dhe banues në Tiranë. Më poshtë, njoftimi i plotë i SPAK.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!