ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

DOKUMENTI/ Rokadë në Prefekturën e Shkodrës, rikthehet prefekt pas një muaji përsëri Çesk Millja….

Janë liruar nga detyra me vendim të Këshillit të Ministrave prefekti i Elbasanit Gledian Llatja dhe prefekti i Shkodrës Valdrin Pjetri.

Loading...

Llatja u lirua nga detyra, pas kandidimit nga Rama për kryetar të Bashkisë së Elbasanit. Ndërkaq, Pjetri po ashtu është liruar nga detyra për shkak të kandidimit për kryetar të Bashkisë Shkodër.

Qeveria shqiptare, me anë të një vendimi të marrë sot, ka emëruar prefekt të Shkodrës në vend të Pjetrit, Çesk Milljan. Lëvizja e rreth një muaji më parë në Prefekturën e Shkodrës ka qenë në funksion të zgjedhjeve. Kjo, për ti dhënë mundësinë Valdrin Pjetrit të shfrytëzojë edhe mediatikisht postin e prefektitit në kuadër të kandidimit për kryetar bashkie në Shkodër. A është vënie e shtetit në shërbim të pushtetit kjo?!

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.