ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

DOKUMENTI/ Qeveria depoziton në Kuvend projekt- vendimin, 650 milion lekë për partitë në zgjedhje- PD dhe LSI…

Qeveria ka miratuar një projektvendim dhe e ka depozituar në Kuvend për miratim. Sipas dokumentit, qeveria jep 65 milionë lekë për partitë pjesëmarrëse në zgjedhjet vendore të 2019.

Loading...

Nga ky fond nuk përfiton PD dhe LSI pasi nuk janë regjistruar në zgjedhjet vendore të 30 qershorit. Pritet që nga ky fond të përfitojë edhe partia e sapo krijuar e Astrit Patozit, “Bindja Demokratike”.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.