DOKUMENTI – KQZ rinumëron 10% të qendrave të votimit të 25 prill 2021, ja cilat do të numërohen në Qarkun e Shkodrës…

Ditën e sotme, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar zhvillimin ditën e sotme të procesit të verifikimit paszgjedhor të fletëve të votimit dhe të materialit zgjedhor të 25 prill 2021. Do të rinumërohen rreth 10% e fletëve të votimit.

Shorti tashmë është hedhur dhe janë përcaktuar kutitë e votimit të cilat do të hapen. Procesi do të fillojë sot në orën 12.00 në sallën e mbledhjeve të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, ndërsa nga Qarku i Shkodrës janë zgjedhur të numërohen kutitë e mëposhtme, sipas listës: