“Do ishte e matur ta prisnit para rivotimit në Kuvend”, Kodi Zgjedhor, Varhelyi- Ramës: I kënaqur që e mirëpret opinionin e ‘Venecias’

Komisioneri i BE për Zgjerimin, Oliver Varhelyi i është përgjigjur Ramës duke shprehur kënaqësinë që ai e mirëpret një opinion të Komisionit të Venecias për ndryshimet në Kodin Zgjedhor. Varhelyi i rikujton Ramës se do të ishte e matur të pritjes opinioni nga Komisioni përpara rivotimit në Parlament.

PUBLIKIMI NGA OLIVER VARHELYI


#Kodi zgjedhor i Shqipërisë: I kënaqur që Kryeministri mirëpret mendimin e Komisionit të Venecias për korrikun e ndryshimeve kushtetuese. Prandaj do të ishte e matur të presim që të dorëzohet para rivotimit në Parlament. Pres zgjedhje të lira dhe të ndershme në prill 2021.

© ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Channel