NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Djali i presidentit infektohet nga virusi dhe shtrohet në spital, lajmin e jep vetë Vuçiç me një postim në rrjete sociale

Djali i presidentit të Republikës së Serbisë Aleksandër Vuçiç është infektuar nga korona virusi. Lajmin e ka publikuar vetë presidenti serb me një postim në Instagram. Ai shkruan se djali i tij i madh Danilo ka rezultuar pozitiv me korona virus dhe është transferuar në Klinikën e Sëmundjeve Infektive në Beograd.

“Kur filloi gjithçka, Danilo im më tha se dorëzimi nuk ishte një mundësi. Biri im është infektuar me korona virus dhe gjendja e tij klinike është e tillë që ai u pranua në Klinikën e Sëmundjeve Infektive. Bir, do fitosh. Babi të do, të gjithë të duam!”, ka shkruar Vuçiç.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media