Marketing

Të nderuar lexues e mbështetës!

     Kemi një propozim për ju, nëse jeni në kërkim të një hapësire miqësore për ju dhe bisnesin/aktivitetin tuaj! Besojmë se jemi një alternativë mjaft e mirë për të reklamuar produktin/shërbimin tuaj, nëse kërkoni një audiencë të konsoliduar!

    Prania jonë në tregun e informacionit prej mëse  4 vitesh, ka krijuar në profil të qartë të webmedias sonë dhe bashkë me të, edhe një siguri në produktin që ofrojmë. Komunikimi ynë me audiencën është i vazhdueshëm, i shpejtë dhe mbi të gjitha i saktë e profesional.

     Përveç se mundësi informimi, jemi një platformë ku secili mund të përcjellë mendime, opinione, analiza dhe çdo gjë tjetër që mendon se mund të bashkëndajë me audiencën tonë. Prania jonë është tashmë e konsoliduar në rrjetet sociale apo mediat sociale, me mbi 400.000 mijë pageviews në muaj. Përveç reklamave të zakonshme me foto, video, audio, keni mundësi edhe për “artikuj të sponsorizuar”.

     Bashkëpunimi me ne e ka bazën tek suksesi i garantuar dhe ju mbetet vetëm ta provoni! Mos harroni: Nëse nuk ngeleni të kënaqur, nuk duhet të paguani ASGJË! Edhe diçka të fundit: Jemi portali më i klikuar në hapësirën nga Tirana në Vermosh dhe ndër më të ndjekurit në hapësirat ku jetojnë shqiptarët! Nuk e themi ne por Google!

Contact:                 info@shkodraweb.com (Informacion i përgjithshëm)

                                 reklama@shkodraweb.com (Për informacion për reklama dhe tarifa)

                                 +355673002070 (Whatsapp, Viber, Telegram, SMS)

Mbështet ShkodraWeb Media