Dhjetë ditë bojkot edhe për masat e sigurisë, Dhoma Kombëtare e Avokatisë përshkallëzon protestën për hartën e re gjyqësore

Dhoma Kombëtare e Avokatisë ka vendosur bojkot pa afat gjyqeve në të gjithë vendin.

Edhe në qytetet ku u rikthyen seancat disa ditë më parë do të kthehet bojkoti, ndërsa për 10 ditë do të bojkotohen edhe masat e sigurisë në të gjithë vendin duek nisur nga dita e sotme.


“Sot më datë 29 qershor 2022 nga Dhoma Avokatëve të Shqipërisë vendosi bojkot të të gjitha proceseve gjyqësore civile , penale dhe administrative po kështu edhe të masave të sigurimit për një afat 10 ditor duke u nisur nga sot”, sipas njoftimit.