Derbi i Veriut në mes Laçit dhe Vllaznisë, FSHF- ja i beson vendosjen e drejtësisë një “bilibili” të FIFA- s…

Ndeshja Laçi- Vllaznia qe do te luhet sot ne ora 13.45 konsiderohet shume e rendesishme per te dy ekipet dhe si e tille eshte konaideruar edhe nga Sektori i Arbitrimit prane Federates Shqiptare te Futbollit.

Per kete arsye ai ka caktuar nje nga arbitrat me te mire ne vend per ta drejtuar ate. Behet fjae per arbitrimin me stemen e FIFA- Eldorian Hamiti.


Lezhjani do te vendose drejtesi sot nderkohe qe asistente te tij do jene dy pjestaret e kolegjiumit te Tiranes Dojando Myftari dhe Alfred Shkreta. Edhe arbitri i katert do te kete nga kryeqyteti, Orlando Kuka.

Ne siatemin VAR nderkohe do te jete Kreshnik Barjamaj po nga Tirana ndersa ne AVAR Arber Zalla. Vezhgues i arbitrave eshte caktuar Arjan Mali ndersa delegat i Federates eshte caktuar Bujar Pregja.