Deputeti i Shkodrës Gurakuqi: Vendi ndodhen nën diktaturë, kryeministri Rama nën varësinë e krimit të organizuar

Politika është me pushime në këtë periudhë të gushtit, por kjo nuk e pengon deputetin e Partisë Demokratike në Qarkun Shkodër, Romeo Gurakuqi, që të komentojë vendimet apo nismat e ndërmarrë nga qeveria Rama. Për këtë, Gurakuqi thekson se vendi ndodhet në diktaturë dhe prandaj lind e gjithë e drejta për të rrëzuar këtë qeveri. Gurakuqi liston disa nga problematikat dhe çështjet serioze që nuk po marrin një zgjidhje nga qeveria.

Nuk do të ketë kurrë aleancë me qeverinë e Ramës dhe e vetmja rrugë është dorëheqja e kësaj qeverie shton më tej deputeti i Partisë Demokratike.

Sipas Gurakuqit, kryeministri Rama është nën varësinë e krimit të organizuar dhe është i lidhur me to.