Deputeti i “opozitës së re” 10 ditë larg Kuvendit, Byroja merr vendimin për Gjuzin…

Përjashtohet me 10 ditë nga Kuvendi, seancat dhe komisionet parlamentare, deputeti Kujtim Gjuzi. Vendimi eshte marre sot nga Byroja e Kuvendit, pas shqyrtimit te kerkeses se depozituar nga ana e Kuvendit, per perjashtimin e deputetit.

Byroja e shqyrtoi kete kerkese per perjashtimin e Gjuzit edhe pak dite me pare, por e shtyu marrjen e vendimit, pasi vete deputeti nuk ka qene i pranishem.


Vendimi

Sipas Urdhërit të Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, Nr. 31, datë 26.06.2020, sot u zhvillua mbledhja e Byrosë së Kuendit, për shqyrtimin e ankesës së deputetit Kujtim Gjuzi kundër vendimit nr. 12, datë 23.06.2020, të Sekretariatit për Procedurat, Votimet dhe Etikën “Për marrjen e masës disiplinore ndaj deputetit Kujtim Gjuzi “Përjashtim nga pjesmëarrja në komisione dhe/ose seancë plenare për 10 (dhjetë) ditë”.

Byroja vendosi përjashtimin e deputetit Kujtim Gjuzi nga pjesmëarrja në komisione dhe/ose seancë plenare deri më datë 1 Korrik.

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media