DENONCIMI/ “Pjerini vdes për trafikantët, ata kanë para shumë…”

Shkruan në Facebook ish- kryeministri Sali Berisha: “Pjerini vdes për trafikantët. Ata kanë para shumë! Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e qytetarit dixhital. sb

“Përshëndetje dr. Bashkëngjitur po ju informoj mbi kriminalitetin që ndodh në Fushë Arrëz-Pukë, në foto në krahun e majtë të Z.Pjerin Ndreu, Albert Tuci vëllai i kryetarit të bashkisë Z. Fran Tuci. I dënuar për trafikant dhe vazhdon i qetë punën pasi siç shihet në foto ka mbrojtjen e vëllait dhe të deputetit Ndreu. Gjithashtu çdo emërim në punë bëhet me urdhrin e tij. Ju lutem anonim..”.

Loading...