NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Ç’po ndodh me shqiptarët në burgjet greke, mediat japin alarmin për situatën jashtë kontrolli…

Një 29-vjeçar shqiptar humbi jetën sot në burgun e Trikalasë në Greqi. Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm, ku një grup të burgosurish shqiptarë u përplasën me thika me njëri-tjetrin dhe për pasojë i riu humbi jetën. Lajmi raportohet nga mediat greke, të cilat shkruajnë se 29-vjeçari humbi jetën në spitalin e Trikalasë për shkak të lëndimeve të marra.

Situata jashtë kontrollit në burgjet greke


Mediat greke shkruajnë se rastet e përsëritura të sherreve mes të burgosurve, janë shenja të qarta se siguria në institucionet e vuajtjes së dënimeve le për të dëshiruar.

Të burgosurit janë shprehur se jeta e tyre është e pasigurtë dhe në rast se nuk shtohen kontrollet, përplasjet do të shtohen dhe jeta e tyre praktikisht do të vihet në rrezik.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!