Çfarë po ndodh, Lulzim Basha kërkon mbledhje urgjente të Kryesisë së PD-së nga Vjena…

Pas takimit të bërë këtë paradite me Asamblenë Parlamentare të OSBE-së, Lulim Basha ka njoftuar se ditën e sotme në orën 18:00, do të mblidhet kryesia PD.


Pas takimeve me drejtuesit e disa institucioneve ndërkombëtare, me disa senatorë dhe anëtarë të Kongresit amerikan, me përfaqësues të grupit të Partisë Popullore Europiane në Asamblenë Parlamentare të OSBE, Lulzim Basha do të kthehen në vend, e ndërsa në mbledhjen e kryesisë së PD, do të diskutohet për çfarë do të ndodhë në vijim.

Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!