Borat dhe ngricat në Veriun e Shqipërisë, ARRSH tregon situatën në dy akset e frekuentuara më shumë…

Autoriteti Rrugor Shqiptar informon lidhur me gjendjen e akseve në Veri siç janë Kukës – Fushë Arrëz dhe Fushë Arrëz – Pukë. Sipas ARRSH qarkullimin vijon normalisht. Këto dy akse ishin problematike për shkak të borës dhe ngricave të motit të keq në këtë fillim viti, ARRSH thotë se janë pastruar tashmë.


“Fushë Arrëz-Kukës dhe Pukë-Fushë Arrëz. Rruga e pastruar dhe qarkullimi vazhdon normalisht. Udhëtoni të Sigurt”, – shkruan ARRSH në postimin e saj.