“Basha nuk ka etiketuar antarësinë si antiamerikane”, PD deklaratë pas mbledhjes së Grupit Parlamentar: Janë spekulime

Në lidhje me spekulimet që qarkullojnë mbi mbledhjen e sotme të Kryesisë së Grupit Parlamentar të PD-së, Partia Demokratike deklaron:

Kryetari i Partisë Demokratike në asnjë moment nuk e ka etiketuar anëtarësinë, që është shpirti i PD-së, si antiamerikane. Ky është një trillim i qëllimshëm nga ata që prej kohësh keqpërdorin gjithçka për interesa personale.


Basha ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë qenë, janë dhe do të jenë aleati i Partisë Demokratike për një Shqipëri të zhvilluar dhe demokratike dhe askush nuk mund ta cënojë aleancën dhe partneritetin mes Partisë Demokratike dhe SHBA-ve. /Deklarate e Partise Demokratike/

LEXONI EDHE: “Ish kryetari sot shpalli non- grata bazën e partisë”, ish- kryeministri Berisha reagon pas mbledhjes së Grupit Parlamentar të PD