Avokati i OSHEE leshon “bomben”: Te denuar per vrasje, dalin naten nga burgu dhe vrasin…

Romeo Karaj i njohur nga publiku si përfaqësuesi ligjor i OSHEE-së  në Arbitrazhin Ndërkombëtar ka tronditur opinionin me një status në profilin e tij në Facebook. Ai deklaron se shumë të dënuar për vrasje dalin natën nga qelitë, vrasin me pagesë dhe  rikthehen në të gdhirë. Karaj shkruan ne Facebook: “Para dy ditësh, një miku im, që jeton jashtë, tepër i shqetësuar më vuri në dijeni se: kriminelë të dënuar me burgim të përjetshëm, dalin natën nga burgu, bëjnë vrasje me pagese, dhe gdhihen përsëri të qete në burg, nën mbrojtjen e shtetit. Po dje mora një rikonfirmim të këtij fakti. Bëhet fjalë, pikërisht për burgun 302 në Tirane, ku rri pjesa me llum e krimit, që kanë marre peng këtë vend. Të dalësh nga burgu natën, të besh biznes duke vrarë me pagese, sipas porosive nga lart, dhe te kthehesh ne mëngjes, do të thotë se, alibia është e plotë, e besueshme dhe e pakundërshtueshme. Kështu shpjegohen vrasjet pa autor dhe pa shprese për t’u zbardhur. Kjo gjë ka ndodhur, sipas asaj qe me është thëne, kryesisht nën administrimin e burgjeve nga bandat PD dhe LSI. Kështu shpjegohet pasurimi i pabesueshëm i drejtorëve të burgjeve, të cilët sot po zhgërryhen në luksin e krijuar nga pagesat e killerave. Disa nga këta fundërrinat e burgjeve, kanë dalë të paguar për të realizuar edhe vrasjen time, por që nuk ia kanë arritur dot. Këto fundërrina, si dhe urdhëruesit e paguesit e tyre të çdo lloji e rangu, do te me kenë përballë dhe ju bëj me dije se, kundërpërgjigja ime ndaj tyre, do të jetë direkte, frontale dhe e pamëshirshme. Ne përgjigje të çdo agresioni ndaj meje, do t’i godas këto fundërrina në çdo pikë të tyre, të pasurisë së tyre, të familjes së tyre dhe shoqërisë mbështetëse së tyre, derisa emri te mos ju dëgjohet. Sali, Ilir, Ismailaj dhe jevgjit killera mbas jush, unë po ju pres. Në luftën time ndaj jush, i jam mbështetur Zotit, dhe nuk ma ndjen nëse e gjithë karakatina e qelbur që quhet shtet, është kundra meje. Unë ju sfidoj ta çoni deri ne fund te që keni nisur. Deri tani jam marrë me korrupsionin, por si duket ka ardh dita te merrem edhe me fundërrinat e krimit.