ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

Apeli jep vendimin për Fadil Kasemin- bashkëshortin që i mori jetën gjykatëses shkodrane Fildes Hafizi…

Fadil Kasemi do të qendrojë përjetë pas hekurave. Vendimi është përfundimtar, i dhënë nga Gjykata e Apelit. Ish- bashkëshorti i gjykatëses shkodrane, doli para “togave të zeza” pasi kishte apeluar vendimin e Shkallës së Parë. Në fund të shqyrtimit të çeshtjes,Gjykata e Apelit  la në fuqi burgim të përjetshëm për Fadil Kasemin, i akuzuar se i mori jetën gruas së tij, gjyqtares shkodrane Fildes Hafizi.

Loading...

Mësohet se Kasemi u shpall fajtor edhe për armëmbajtje pa leje dhe rrëmbim personi.

Kujtojmë se në gjykimin në Shkallë të Parë, Fadil Kasemi e pranoi veprën penale për të cilën akuzohej, ndërsa tha që kjo ka ardhur si pasojë e dyshimeve për tradhti. Ndërkohë për akuzën e rrëmbimit, Kasemi e mohoi duke pretenduar se e ka udhëzuar atë që ta çonte në Komisariat dhe jo të arratisej.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.