Ana e Malit, Bashkia Shkoder do te pastroje 6 km kanale kulluese e vaditese ne tetor

Ne fillim te muajit tetor, Njesia Administrative Ana e malit do te nise pastrimin e kanaleve kulluese dhe vaditese me qellim parandalimin ne raste permbytjesh. Kjo behet e ditur nga Administratori Arben Ceni i cili thote se pjeset me problematike mbeten fshatrat Obot, Muriqan dhe Oblike. Pervec faktit se kane nje nivel tejet te ulet, Ceni ben apel edhe per nje menaxhim korrekt te hidrocentraleve, pasi kjo e fundit eshte shkaktarja kryesore e permbytjeve ne zonen e nenshkodres. Jane rreth 6 kilometer kanale kulluese dhe vaditese, te cilat do te pastrohen ne muajin tetor ne kete njesi, per te parandaluar permbytje ne raste reshjesh. /rozafa.tv/