NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Ambasada Amerikane ka një mesazh të rëndësishëm për shtetasit e vet në Shqipëri…

Lajm i rendesishem per te gjithe ata qytetare amerikane qe jane ne Shqiperi e ne kete kohe emergjence nga pandemia duan te kthehen ne banesat e tyre ne SHBA. “Nëse je qytetar amerikan dhe dëshiron të largohesh nga Shqipëria, dërgoni një email sot, përpara orës 10:00 (ora shqiptare) në ACSTirana@state.gov”, njofton ambasada amerikane me nje shenim ne faqen e saj ne FB.

Mesazhi i ambasades


Ambasada Amerikane ka marrë informacion mbi dy fluturime që mund të udhëtojnë për në qytete europiane, nga ku pasagjerët mund të marrin fluturime për në Shtetet e Bashkuara. Nëse je qytetar amerikan dhe dëshiron të largohesh nga Shqipëria, dërgoni një email sot, përpara orës 10:00 (ora shqiptare) në ACSTirana@state.gov Për më shumë informacion, klikoni këtu: https://bit.ly/2WPULbj

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!