Akuza e rende e deputetit demokrat: Bisnesi ne Shkoder po merr para me fajde nga krimi!

Deputeti demokrat Enkelejd Alibeaj ka bere nje deklarate shume te forte lidhur me bisnesin ne Shkoder. I ftuar ne emisionin “Opinion”, Enkelejd Alibeaj ka thene se bisnese te rendesishme ne Shkoder, te ndodhur ne kushte te veshtira ekonomike dhe financiare, po marrin para me fajde nga krimi i organizuar. Keshtu po behet edhe pastrimi i parave, ka perfunduar deputeti demokrat Enkelejd Alibeaj. Ai nuk ka dhene shembuj konkret, por e ka konsideruar shume te rrezikshem kete fenomen qe po konstatohet ne Shkoder. /ShkodraWeb/