Ademi inspektim per ujin e pijshem: Velipoja furnizohet normalisht

Velipoja kete sezon furnizohet me uje te pijeshem ne standarte te duhura. Kryebashkiakja Voltana Ademi ka inspektuar kete te premte stacionin e pompave ne Trush.
Me pas Ademi u ndal edhe tek rezervuari. Pergjegjesi i sektorit te pompave tha se klorinimi kryhet ne menyre te rregullt, dhe konsumatoret jane te sigurte ne ujin qe marrin.
Kete vit venja ne funksion e ujesjellesit ne Trush si dhe riparimi i rrjetit ka sjelle permiresim te cilesise se ujit te pijshem. /rozafa.tv/