40 vjeçari nxirret në gjendje të rëndë nga deti, ndërron jetë rrugës për në spital…

Humb jetën një pushues 40-vjeçar. Sipas informacioneve paraprake zyrtare, rreth orës 12:30, në plazhin e Borshit është rrezikuar të mby tet shtetasi E. G., 40 vjeç, i cili gjatë transportimit për në Spitalin e Sarandës ka ndërruar jetë rrugës.


Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme për sqarimin e rrethanave.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania