31- vjecari qe preferon plakat, aktualisht i lidhur me nje 91- vjecare

Kohët e fundit kemi dëgjuar për trendin e ri se gratë lidhen me djem disa vite më të vegjël se vetja, por rasti i 31-vjeçarit Kyle ka habitur botën. Ai është në një lidhje me një 91-vjeçare, e cila është stërgjyshe e disa nipërve. Çifti kanë 5 vite të lidhur.
Djali takohet me disa pensioniste në të njëjtën kohë dhe madje i dërgon në shtëpinë e tij të njihen me të ëmën 51-vjeçare.
Pavarësisht diferencës në moshë ata kanë një lidhje shumë të fortë seksuale dhe nuk i mbajnë dot duart larg njëri-tjetrit.
Kyle shprehet se ka qenë gjithnjë i fiksuar pas grave më të mëdha se ai në moshë dhe se e ka humbur virgjërinë në moshën 18-vjeçare me një grua 60 vjeç, në kohën kur punonte si konsulent në një call-center. /joq.al/