NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

“30 QERSHORI”/ Dom Gjergj Meta: A po shkon Shqipëria drejt një autokracie, gjykatat po legalizojnë absurdin…

Kleriku i njohur Dom Gjergj Meta, Ipeshkv i Rrëshenit, shkruan se 30 qershori është pika më e lartë e një absurdi shoqëror. Në një postim në rrjetet sociale, Gjergj Meta shkruan, se kjo është e paprecedentë në historinë e demokracisë dhe se gjykata thjesht po legalizojnë këtë absurd.


“A po shkon Shqipëria drejt një autokracie? Këtë nuk e di, ndoshta po ndoshta jo. Por me siguri, pas 30 qershorit, jemi në pikën më të lartë të një absurdi shoqëror, paprecedent në historinë e demokracisë. Gjykatat thjesht po legalizojnë këtë absurd”, shkruan kleriku i njohur katolik në reagimin e tij.