(+16) Video/ Skena erotike pas shpines se spikeres ne BBC, video behet virale ne rrjet

Të çuditur kanë ngelur ndjekësit e BBC, pasi teksa kanë qenë duke parë një prej edicioneve informative, në ekranin pas spikeres janë shfaqur pamje erotike. Më konkretisht, fiks pas krahëve të dhënëses së lajmeve është ulur një prej gazetarëve, i cili ka nisur të shikojë një film me skena për të rritur. Normalisht, askujt nuk kishte si ti shpëtonte kjo skenë. Ndjekësit e kanë filmuar dhe videoja është bërë virale në internet.

https://youtu.be/cp0Y31Nf1Bc