(+16) Video/ Shkon te qethet tek berberi, e vrasin ne mes te njerezve

Një ngjarje e rëndë është filmuar nga kamerat e sigurisë së një biznesi në Kinë.
Një person kishte shkuar të qethej tek beriberi dhe ndërkohë që priste t’i vinte rradha, po merrej me telefonin e tij celular.
Kur befas nga pas hyn një person i maskuar dhe i armatosur me pistoletë i cili e qëllon disa herë.
Pamjet janë të rënda dhe nëse nuk keni zemër ju keëshillojmë të mos i shikoni./joq/